Menü
Kosár

Műszaki megoldásaink RSS Feed

Turóczi Ákos 04 nov. 0 8728
  A képen látott konzol alsó fele szigetelésbe fog bekerülni, tehát semmilyen módon nem lesz látható. Felmerülhet a kérdés, hogy akkor mégis miért figyelünk arra oda, hogy a hegesztés formailag tökéletes legyen. A válasz: Egy hegesztő nem fog azér..
Turóczi Ákos 30 okt. 0 5175
Két rozsdamentes acél csövet illesztettünk össze 90 fokban. A csövek végét 45 fokban el kell vágni Milliméter pontosan össze kell illeszteni. A pontosan illesztett csöveket körbe kell hegeszteni. A hegesztést gépi csiszolással tökéletesen el ke..
19 okt. 0 8296
Szükség esetén thermdrill technológiát használunk a menetek kiképzéséhez azért, hogy a csavarkötések a lehető legerősebbek, legbiztosabbak legyenek. Hagyományos technológia Hagyományos módon, amikor egy menetet kell képezni egy anyagba, akkor az ..
15 okt. 0 4276
Egyedi méretű oszloptalp takarót készítettünk. A kép alsó felén két darab gyári talptakarót láthaszt míg felette az általunk gyártott takarókat nagyobb méretben. A takarók lehetnek bármilyen magasak és a takaró közepére bármilyen méretű furatot tudun..
Turóczi Ákos 19 szept. 0 8320
Egy hegesztés lehet erős és egyben csodaszép is. Vannak helyzetek, amikor olyan hegesztéssel kell ellátni az anyagot, ami nem csak szép, hanem erősen is tart. Ilyen esetben kell a hegesztőnek tényleg képzettnek lennie, mivel nem csak egy anyagában el..
Turóczi Ákos 19 szept. 0 8779
Amikor két anyag úgy találkozik, hogy lényeges tartószerepet nem tölt be, akkor lehetőség van hozaganyag nélkül, vagy csak minimális hozaganyag hozzáadásával összehegeszteni a két felületet. Ezt az eljárást akkor alkalmazzuk, amikor a hegesztésnek cs..
Turóczi Ákos 19 szept. 0 8318
Amikor két anyag sarokban találkozik, legyen az egy zártszelvény vagy cső, mi mindig nagyon odafigyelünk arra, hogy a két anyag találkozása tökéletes legyen. A két anyagot szinte tized pontosan elvágjuk a kívánt szögben, majd AWI hegesztőgéppel körbe..
29 aug. 0 4411
Hogyan néz ki általában egy standard oldaltszerelt oszlop? A termékoldalon minden oszlopméret meg van határozva, ezért feltétlenül nézz utána annak, hogy milyen méretben gyártjuk a standard oszlopokat. Ne aggódj! Ha nem találsz méretben megfelelő ..
23 aug. 0 4234
Lehetőség van arra, hogy a zártszelénybe való dugó helyett hegesztett és csiszolt oszloptető fenekelést kérjél. Ez a munkafolyamat lényegesen több műhelymunkával jár, mintha egy dugót berelragasztanánk, de a végeredmény magáért beszél! Amennyiben nem..
10 aug. 0 8319
A felhasznált anyagok megválasztásánál már nagyrészt eldől, hogy a felület csiszolás után milyen minőségű lesz. A hasított laposacélok árban ugyan kedvezőek, de a felületük a gyártási technológiából kifolyólag akár hullámos is lehet. Az anyag csis..
06 aug. 0 4320
Egyedi talpat készítettünk... Többször kapunk olyan kérést, hogy egyedi talpat készítsünk, mert a rögzítési felület nem elég széles a 100mm-es talphoz. Jelen esetben még szögbe is kellett állítani a talpakat, mivel lépcső mellé kerül a korlátrends..
17 jún. 0 4385
Akármennyire is törekszik rá a gyártó egy dugó soha nem lesz olyan pontos és esztétikus megoldás egy oszlop lezárására, mintha azt egy hegesztett és csiszolt megoldással zárnánk le. Miért? A magyarázat egyszerű. A zártszelvények a gyártásuk során..
14 jún. 0 4489
A képen látható kapu minden eleme rozsdamentes acélból készült, sőt minden egyes csavar, ami a kapuba be lett építve rozsdamentes acélból van. Természetesen a forgópánt is rozsdamentes acél. A kapu kompaktlemezzel lett borítva, aminek az időtállóság..
15 ápr. 0 4365
Egyik ügyfelünknek gyártottunk egy teljesen egyedi pontmegfogó profilt az üvegkorlátjához. Ez a termék egy üveglapon keresztül rögzül az üveglap mindkét oldalára. A termék 5mm-es lézervágott rozsdamentes acélból készült. Az üvegre a felfekvést egy vé..
Tételek: 1 - 14 / 14 (1 oldal)