Amikor egy üveglapot két lépcsőkar közé vagy egy adott hely közepére kell beépíteni, akkor szinte kizárt, hogy találj rá gyári megoldást, mivel a pontüvegfogók egyforma méretűek és csak kis mértékben állíthatóak.

Mi a megoldás egy ilyen helyzetben?

Nálunk van lehetőséged egyedi méretű üvegfogót gyártatni. A legtöbb esetben a gyári üvegfogót alakítjuk át úgy, hogy az méretben számodra megfelelő legyen. Igen! Ha szükséges akkor beletoldunk vagy éppen kivágunk belőle.

Mennyibe kerül az átalakítás?

Az átalakítás munkával jár, ezért a webshopban feltüntetett ár mindenképpen változni fog, mivel az a gyári termékre vonatkozik. A munka megkezdése előtt az árat meghatározzuk és egy árajánlat formájában prezentáljuk neked.

Fontos, hogy csak annyi terméket rendelj meg, amennyire szükséged van, ugyanis az átalakított termékek egyedinek számítanak, így visszavenni nem tudjuk azokat.

Az üvegfogó méretének meghatározásakor vedd figyelembe az üveglap vastagságát is. 

Érdemes megvásárolni tőlünk az 1db üvegfogót és a valós méreteit megmérve kiszámítani a majdani pontos méretet. Minden üvegfogó kis mértékben állítható, pár milliméterrel érdemes kisebbre gyártani, mint a pontos méret.