Menü
Kosár

Ötletek és tanácsok - referenciák RSS Feed

Vitéz Zoltán 13 ápr. 0 193
Sokszor előfordul, hogy partnereinknek olyan helyre kell telepíteni korlátrendszert, ami nem a legideálisabb. Alapvetően azt látom, hogy valahol ott mérhető egy cég szakmaisága és potenciája, ahol az egyedi kérések is megolásra találnak, és az is m..
Vitéz Zoltán 11 febr. 0 143
A tölgyfából készült fali kapaszkodóinkról elmondható, hogy vásárlóink körében igen népszerű. A tökéletesen összeillesztett egyedi rozsdamentes végek, és a többrétegben felvitt lakkréteg minőségi, és esztétikus terméket eredményez. Alapvetően mi raga..
Vitéz Zoltán 14 jan. 0 253
Megkeresés érkezett 2021-ben, hogy terelőkorlátot szeretnének vásárolni tőlünk, egyedi formában, és méretekben. Mivel mindent mi magunk gyártunk, természetesen ez nem volt probléma, de az ügyfelünknek volt egy kifejezetten szigorú követelménye. A te..
27 nov. 0 542
Társasházaknál, amikor korlátot kell építeni, akkor mindig oda kell figyelni az egységes utcaképre. Ezt többnyire a társasház kezelője is kommunikálja a lakók felé. Úgy tudom, ez építőipari szempontból is szabályozva van, de lássuk be teljesen ésszer..
10 nov. 0 505
Rozsdamentes acél szerviz ajtókat készítettük. A ajtó minden eleme rozsdamentes acélból készült, így 100%-ig ellenáll a korróziónak. Az ajtólap és a keret is szálcsiszolt felületet kapott, illetve ha megfigyeled a keret sarkai is tökéletesen gérbe va..
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)