Menü
Kosár

Nem árthat, ha tudod RSS Feed

19 ápr. 0 6705
Szeretnénk megkérni, hogy a termék elszállítása előtt győződj meg arról, hogy az adott termék biztonságosan szállítható-e a gépjárműveddel. A termék átvételekor kollégáink a műhely bejáratánál előkészítik neked az elszállítandó terméket, hogy megtudd..
Turóczi Ákos 19 ápr. 0 6494
Kisvállalkozás vagyunk, így az ebédidőben (12:00 – 13:00) nem tudunk helyettest biztosítani a kiszolgálásra, ezért ebben a fél-egy órában a kiszolgálás szünetel. Ekkor az irodában és a műhelyben dolgozó kollégák is étkeznek, így nem tudnak téged kisz..
Turóczi Ákos 18 ápr. 0 10774
Az üveglapokat minden esetben élére állítva kell szállítani és nem pedig lapjára fektetve. Olyan szállítóeszközt kell választani, ami az üveglapokat a függőlegeshez képest 5-10 fokban megdöntött állapotban tartja meg. Az üveglapok alsó élei alá gumil..
Turóczi Ákos 26 okt. 0 6391
Arra kérünk, amennyiben van rá mód, emailben küldj nekünk képet és legalább egy kézi skiccet méretekkel az elképzeléseidről, hogy kollégáink a lehető leggyorsabban a segítségedre lehessenek. A folyamatot lényegesen felgyorsítja, ha megkapjuk a korább..
26 okt. 0 6388
  Nagyon ritkán ugyan, de előfordul, hogy az üveglapok a rakodás következtében sérülnek. Megkérünk, hogy az üveglapok szállítása előtt ellenőrizd azok épségét! Rendkívül fontos, hogy az üveglapok átvételekor jelezd felénk, ha sérülést tapasztalsz..
26 aug. 0 3849
Összeszedtük neked, hogy melyek azok az információk, amelyeket ha megadsz akkor gyorsan és pontos ajánlatot fogsz kapni tőlünk. Az első és legfontosabb, hogy küldj képet a helyszínről! Lehetőleg minél többet! Sokkal többet tudunk majd neked segíte..
17 jún. 0 4305
Amikor ajánlatot kapsz tőlünk akkor előfordulhat, hogy egy tervezési tételt is olvashatsz az ajánlatunkban. Összeszedtük neked azokat az eseteket, amikor szakmailag indokolt a tervezés. Oldalt szerelt oszlopos korlátrendszer galéria szakaszra. A ..
13 jún. 0 6110
Kerülni kell annak lehetőségét, hogy a rozsdamentes acél vassal (szénacéllal) érintkezzen. Vas asztalon nem ildomos rozsdamentes acél termékeket összeállítani. Amennyiben a rozsdamentes acél vassal érintkezik, rozsdásodás jelentkezhet a felületén. A..
17 márc. 0 6580
Soha ne a mintát nézd! Mindig nézz meg egy éppen gyártás alatt lévő terméket! Ugye nem kell mondanom miért? Nem szemetet gyártunk, ezért olyan cégek, magánszemélyek keresnek fel minket, akiknek szintén fontos a minőség! Beépítési és gyártási kapacit..
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)