Menü
Kosár

Elkészült munkák RSS Feed

Vitéz Zoltán 26 szept. 0 4265
Megkeresést kaptunk rozsdamentes poller oszlopok, és kerékpártárolókkal kapcsolatban. A feladat lényegében az volt, hogy poller oszlopainkat, és kerékpártárolóinkat egyedi méretben – betonozható kivitelben készítsük el. A kihívás most sem maradt el, ..
Vitéz Zoltán 30 jún. 0 4838
Ügyfelünk, Zoltán küldött nekünk pár képet a kész korlátrendszeréről. A korlátrendszert vegyesen, pálcás és üveges rendszerben képzelte el Zoltán, amit a kérésének megfelelően legyártottunk, és kiszállítottunk. Úgy gondolom a képek magukért beszélne..
Vitéz Zoltán 13 ápr. 0 4990
Sokszor előfordul, hogy partnereinknek olyan helyre kell telepíteni korlátrendszert, ami nem a legideálisabb. Alapvetően azt látom, hogy valahol ott mérhető egy cég szakmaisága és potenciája, ahol az egyedi kérések is megolásra találnak, és az is m..
Vitéz Zoltán 11 febr. 0 4656
A tölgyfából készült fali kapaszkodóinkról elmondható, hogy vásárlóink körében igen népszerű. A tökéletesen összeillesztett egyedi rozsdamentes végek, és a többrétegben felvitt lakkréteg minőségi, és esztétikus terméket eredményez. Alapvetően mi raga..
Vitéz Zoltán 14 jan. 0 4445
Megkeresés érkezett 2021-ben, hogy terelőkorlátot szeretnének vásárolni tőlünk, egyedi formában, és méretekben. Mivel mindent mi magunk gyártunk, természetesen ez nem volt probléma, de az ügyfelünknek volt egy kifejezetten szigorú követelménye. A te..
27 nov. 0 4911
Társasházaknál, amikor korlátot kell építeni, akkor mindig oda kell figyelni az egységes utcaképre. Ezt többnyire a társasház kezelője is kommunikálja a lakók felé. Úgy tudom, ez építőipari szempontból is szabályozva van, de lássuk be teljesen ésszer..
10 nov. 0 4968
Rozsdamentes acél szerviz ajtókat készítettük. A ajtó minden eleme rozsdamentes acélból készült, így 100%-ig ellenáll a korróziónak. Az ajtólap és a keret is szálcsiszolt felületet kapott, illetve ha megfigyeled a keret sarkai is tökéletesen gérbe va..
27 aug. 0 4770
Bátran kijelenthetem, hogy visszatérő partnereinkkel az egyedi méretekből adódó problémákat is gördülékenyen áthidaljuk. A feladatunk az volt, hogy a standard korlátoszlop rögzítési pontját növeljük meg, – illetve tanácsunkat megfogadva, biztonági h..
24 márc. 0 4905
A sok ügyfélsiker közül az egyik László. Egy pálcás rozsdamentes korlátrendszert álmodott meg teraszára. Többfordulós lépcsővel kombinált szakaszra kellett megoldást találni, amit a pontos méretek megadásával és pár levélváltás után le is gyártottunk..
Gégény Richard 12 febr. 0 5153
A mai nap kaptunk két képet P. Lászlótól, aki minket választott az otthoni korlátszakaszának legyártásához. Azt gondolom nyerő párosítást alkottunk! A profi gyártás, és a korrekt otthoni kivitelezés egy megnyerő és exkluzív otthont eredményezett. Ez..
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)