Menü
Kosár

RSS Feed
Ötletek és tanácsok

Vitéz Zoltán 13 jún. 0 2069
Az üveglapok végleges szélességi méretét úgy kell meghatározni, hogy a felszerelt egyik üvegfogó belső fém részétől a másik üvegfogó belső fém részéig meg kell mérni, és a kapott méretből le kell vonni oldalanként 3 mm-t, tehát összesen 6 mm-t. A 3 ..
19 ápr. 0 10314
Szeretnénk megkérni, hogy a termék elszállítása előtt győződj meg arról, hogy az adott termék biztonságosan szállítható-e a gépjárműveddel. A termék átvételekor kollégáink a műhely bejáratánál előkészítik neked az elszállítandó terméket, hogy megtudd..
Turóczi Ákos 19 ápr. 0 10056
Kisvállalkozás vagyunk, így az ebédidőben (12:00 – 13:00) nem tudunk helyettest biztosítani a kiszolgálásra, ezért ebben a fél-egy órában a kiszolgálás szünetel. Ekkor az irodában és a műhelyben dolgozó kollégák is étkeznek, így nem tudnak téged kisz..
19 ápr. 0 2556
Ha nem elégedsz meg a szálcsiszolt rozsdamentes acél felülettel, akkor fokozhatod a látvány világot egyedi színekkel.  Miért rozsdamentes acélt színezünk? Felmerülhet a kérdés, hogy ha már festünk, akkor miért van szükség rozsdamentes acél alapany..
19 ápr. 0 2628
Skicceld le egy papírra, hogy mit szeretnél legyártatni velünk és mi megvalósítjuk azt! Műszaki tervezés 2D/3D modell Lézervágás tized milliméter pontossággal Tökéletes minőségű hegesztés Szálcsiszolt felület a legmagasabb minőségben Terméköss..
19 ápr. 0 2540
Tapasztalt csapatunk a legmodernebb tervezési és gyártási módszereket alkalmazva egyedi szerkezeteket hoz létre az Ön specifikus igényeire szabva. Legyen szó lépcsőkről, korlátokról, tartókról vagy bármilyen más rozsdamentes acélból készült konstrukc..
19 ápr. 0 2484
Több mint tíz éve tervezünk lézervágott alkatrészeket, így széleskörű tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen. A hosszú évek alatt szerzett tudásunknak köszönhetően hatékony és precíz megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Megrendelés esetén kivál..
Turóczi Ákos 18 ápr. 0 16525
Az üveglapokat minden esetben élére állítva kell szállítani és nem pedig lapjára fektetve. Olyan szállítóeszközt kell választani, ami az üveglapokat a függőlegeshez képest 5-10 fokban megdöntött állapotban tartja meg. Az üveglapok alsó élei alá gumil..
13 ápr. 0 10913
Látható és kézzel is tapintható minőségbeli különbséget tapasztalhatsz, ha az általunk gyártott termékeket vásárolod meg! Gondolom, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a piacon többféle csiszolási minőségű rozsdamentes acél anyag van, attól függ..
10 ápr. 0 8309
Zártszelvények szálcsiszolását is válalljuk az alábbi méretek szerint. Amennyiben ismered a termékeinket, akkor nem kell bemutatnom azt a minőséget, amit a csiszolás területén kínálunk. Fontos tisztázni, hogy az általunk csiszolt felületek a legtöb..
09 ápr. 0 2653
Ha számít a minőség Vállaljuk csövek és tömör anyagok csiszolását 10-154 mm-es átmérőig. Munkatársaink mindig készek az igényeidre szabott munkák elvégzésére, garantálva az optimális minőséget és pontosságot. Bármilyen méretű vagy alakú munkadarab..
09 ápr. 0 2417
Laposacélok csiszolását 120mm szélességig tudjuk gyorsan és költséghatékonyan elvégezni, viszont lehetőség van, akár 1.000mm szées aynagok szálcsiszolására is. Érdemes minta csiszolást kérned! Amennyiben nagyobb mennyiségű anyagot hozol hozzánk érd..
Turóczi Ákos 04 ápr. 0 6440
Íves áthatást akkor kell csiszolni egy anyagba, ha nem tudunk, vagy nem akarunk valamilyen közbetét elemet alkalmazni. Általában cső-cső, zártszelvény-cső vagy  laposacél-cső találkozásánál alkalmazzuk. Fontos megemlítenem, hogy akkor a legideálisab..
03 ápr. 0 13854
Rozsdamentes acél termékek hegesztésében is a segítségedre tudunk lenni, legyen az lemez, laposacél, zártszelvény vagy cső. Nálunk, aki rozsdamentes acéllal dolgozik, azoknál alapkövetelmény, hogy minőségi és rendkívül esztétikus hegesztési varratoka..
Vitéz Zoltán 26 szept. 0 4796
Megkeresést kaptunk rozsdamentes poller oszlopok, és kerékpártárolókkal kapcsolatban. A feladat lényegében az volt, hogy poller oszlopainkat, és kerékpártárolóinkat egyedi méretben – betonozható kivitelben készítsük el. A kihívás most sem maradt el, ..
Turóczi Ákos 30 aug. 0 7111
Helyszín felmérés csúcstechnológiával! Egy veled előre egyeztetett időpontban az egyik mérnök kollégánk az építési helyszínen találkozik veled és egy nagyon pontos háromdimenzióban mérni képes műszerrel felméri a helyszínt. A műszer dwg formátumba m..
Turóczi Ákos 30 aug. 0 2480
Az általad átadott kézi terv/skicc alapján, vagy igény esetén az általunk felmért helyszín alapján, termék javaslatot készítünk műszaki terv formájában. Segítünk! Amennyiben nem tudsz nekünk ilyen tervet biztosítani a gyártáshoz, nem kell aggódnod,..
15 jún. 0 6517
Amikor parapet falra építesz korlátoszlopot, akkor arra kell figyelni, hogy a korlátoszlop belsejébe esetlegesen bejutó víz ne tudjon eljutni a vízszigetelés alá, illetve el tudjon távozni az oszlopból. Az oszloptalpat a vízzáró rétegen keresztü..
21 ápr. 0 6832
Cső oszlopainkat az alábbi oszloptalppal és a hozzá tartozó takaró elemmel készítjük el. A talp tökéletesen elegendő az oszlopok rögzítésére, ha megfelelően vastag betonrétegbe rögzül az oszlop, és követjük a szakmai utasításokat. Ez az egyszerűbb es..
24 márc. 0 6465
Alább szeretnénk egy kis iránymutatást adni az üvegek furatkiosztásához az üvegméret és a rögzítési lehetőségek függvényében. A lent feltüntetett mérettől függetlenül minden üveget egyedileg kell méretezni-tervezni a helyszíni adottságoknak, üvegvast..
14 febr. 0 6476
Először is kezdjük azzal, hogy mi az az orsótér? Orsórétnek nevezzük azt a teret, amit a lépcsőkarok és a pihenők közbezárnak.  Ahhoz, hogy két oldalt-szerelt oszlop elférjen egymás mellett módosítás nélkül, legalább 234mm-es orsótérre van szüks..
21 szept. 0 6647
  Amikor 42mm-es, fából készült bükk vagy tölgy kapaszkodót kell készítenünk, akkor a sarkokat rozsdamentes elemmel oldjuk meg. Egyrészt megtöri a szokványos megjelenést egy szép rozsdamentes elem, valamint sokkal masszívabbá válik így a sarokpont..
11 szept. 0 5878
Ezzel a cikkel azt szeretném szemléltetni, hogy mennyire fontos a megfelelő távtartó kiválasztása szigetelt épület esetén. A képen látható oszlopok teljesen azonosak és azonos (50kg) erővel is terheltek. A különbség csak a szigetelésbe építhető távt..
11 szept. 0 5679
  A fenti ábra azt szemlélteti, hogy egy extrém rétegrend-vastagság(15mm burkolat + 50mm beton + 150mm szigetelés + 220mm beton) esetében, mennyire fog az oszlop rugalmas alakváltozást szenvedni egyes típusoknál. A fenti teszt az általunk is forg..
Vitéz Zoltán 30 jún. 0 5372
Ügyfelünk, Zoltán küldött nekünk pár képet a kész korlátrendszeréről. A korlátrendszert vegyesen, pálcás és üveges rendszerben képzelte el Zoltán, amit a kérésének megfelelően legyártottunk, és kiszállítottunk. Úgy gondolom a képek magukért beszélne..
Vitéz Zoltán 13 ápr. 0 5540
Sokszor előfordul, hogy partnereinknek olyan helyre kell telepíteni korlátrendszert, ami nem a legideálisabb. Alapvetően azt látom, hogy valahol ott mérhető egy cég szakmaisága és potenciája, ahol az egyedi kérések is megolásra találnak, és az is m..
Turóczi Ákos 02 márc. 0 5505
Amikor fontos, hogy egy furatolt felület fénytörés-mentes legyen, akkor a fúrást a anyag megcsiszolása után javasolt elvégezni. Amennyiben a furatok a csiszolás előtt kerülnek bele az anyagba, azok átmérőjétől függően a szélükön (piros nyíllal jelzet..
Turóczi Ákos 20 febr. 0 5841
Az üvegtartó konzolok egyedi méretben való gyártása nem okoz nekünk problémát! A konzol minden mérete a helyszínhez igazítható. A tervezésnél az alábbi méretekre érdemes odafigyelni.   Az üveg felső éle (f) a belső járófelület felső síkjától ..
Vitéz Zoltán 11 febr. 0 5175
A tölgyfából készült fali kapaszkodóinkról elmondható, hogy vásárlóink körében igen népszerű. A tökéletesen összeillesztett egyedi rozsdamentes végek, és a többrétegben felvitt lakkréteg minőségi, és esztétikus terméket eredményez. Alapvetően mi raga..
Vitéz Zoltán 14 jan. 0 4971
Megkeresés érkezett 2021-ben, hogy terelőkorlátot szeretnének vásárolni tőlünk, egyedi formában, és méretekben. Mivel mindent mi magunk gyártunk, természetesen ez nem volt probléma, de az ügyfelünknek volt egy kifejezetten szigorú követelménye. A te..
10 dec. 0 5960
A rozsdamentes acélokat fokozottan meg kell óvni attól, hogy szénacéllal érintkezzenek, mivel a két felület találkozásakor olyan szennyezőanyag juthat a rozsdamentes acél felületére, ami által később rozsdásodás alakulhat ki. Amennyiben a rozsdamente..
27 nov. 0 5437
Társasházaknál, amikor korlátot kell építeni, akkor mindig oda kell figyelni az egységes utcaképre. Ezt többnyire a társasház kezelője is kommunikálja a lakók felé. Úgy tudom, ez építőipari szempontból is szabályozva van, de lássuk be teljesen ésszer..
10 nov. 0 5498
Rozsdamentes acél szerviz ajtókat készítettük. A ajtó minden eleme rozsdamentes acélból készült, így 100%-ig ellenáll a korróziónak. Az ajtólap és a keret is szálcsiszolt felületet kapott, illetve ha megfigyeled a keret sarkai is tökéletesen gérbe va..
05 nov. 0 6202
  A képen látott megoldással javasolt a sarokpontokat megoldani. Ebben az esetben a sarkon elhelyezkedő, (b)-vel jelölt üveglapokat edzett üvegből javasolt elkészíteni, mivel azok az (a)-val jelölt ponton át vannak fúrva legalább három helyen. A r..
Turóczi Ákos 04 nov. 0 10937
  A képen látott konzol alsó fele szigetelésbe fog bekerülni, tehát semmilyen módon nem lesz látható. Felmerülhet a kérdés, hogy akkor mégis miért figyelünk arra oda, hogy a hegesztés formailag tökéletes legyen. A válasz: Egy hegesztő nem fog azér..
Turóczi Ákos 04 nov. 0 5271
A pontmegfogók elhelyezése, egymástól való távolsága miatt fontos, hogy a lépcső kialakításakor megfelelő vastagságú beton lépcsőt készíts. Ebben segít az alábbi terv, de szóban is leírom, hogy egyértelműbb legyen számodra. A pontmegfogókat egym..
Turóczi Ákos 30 okt. 0 6375
Két rozsdamentes acél csövet illesztettünk össze 90 fokban. A csövek végét 45 fokban el kell vágni Milliméter pontosan össze kell illeszteni. A pontosan illesztett csöveket körbe kell hegeszteni. A hegesztést gépi csiszolással tökéletesen el ke..
Turóczi Ákos 26 okt. 0 9807
Arra kérünk, amennyiben van rá mód, emailben küldj nekünk képet és legalább egy kézi skiccet méretekkel az elképzeléseidről, hogy kollégáink a lehető leggyorsabban a segítségedre lehessenek. A folyamatot lényegesen felgyorsítja, ha megkapjuk a korább..
26 okt. 0 9768
  Nagyon ritkán ugyan, de előfordul, hogy az üveglapok a rakodás következtében sérülnek. Megkérünk, hogy az üveglapok szállítása előtt ellenőrizd azok épségét! Rendkívül fontos, hogy az üveglapok átvételekor jelezd felénk, ha sérülést tapasztalsz..
22 okt. 0 11272
Hogyan óvjuk meg a termékeidet? Az általunk átadott termékeket minden esetben csomagolva adjuk át, még akkor is, ha azt külön nem jelezted felénk. A rozsdamentes anyagokat, mint a képen látott terelőkorlátot is, a gyártást és felülettisztítást követ..
19 okt. 0 10441
Szükség esetén thermdrill technológiát használunk a menetek kiképzéséhez azért, hogy a csavarkötések a lehető legerősebbek, legbiztosabbak legyenek. Hagyományos technológia Hagyományos módon, amikor egy menetet kell képezni egy anyagba, akkor az ..
15 okt. 0 5396
Egyedi méretű oszloptalp takarót készítettünk. A kép alsó felén két darab gyári talptakarót láthaszt míg felette az általunk gyártott takarókat nagyobb méretben. A takarók lehetnek bármilyen magasak és a takaró közepére bármilyen méretű furatot tudun..
Turóczi Ákos 28 szept. 0 7413
Nem minden esetben van rá lehetőség, de amikor a helyszín adott hozzá, akkor a korlát rögzítő talpait az extra stabilitás érdekében érdemes a kapaszkodó felé eltolni. Ennek hatására csökken az erőkar és korlátoszlop stabilabbá válik. A rögzítőtalp mi..
Turóczi Ákos 19 szept. 0 10439
Egy hegesztés lehet erős és egyben csodaszép is. Vannak helyzetek, amikor olyan hegesztéssel kell ellátni az anyagot, ami nem csak szép, hanem erősen is tart. Ilyen esetben kell a hegesztőnek tényleg képzettnek lennie, mivel nem csak egy anyagában el..
Turóczi Ákos 19 szept. 0 10931
Amikor két anyag úgy találkozik, hogy lényeges tartószerepet nem tölt be, akkor lehetőség van hozaganyag nélkül, vagy csak minimális hozaganyag hozzáadásával összehegeszteni a két felületet. Ezt az eljárást akkor alkalmazzuk, amikor a hegesztésnek cs..
Turóczi Ákos 19 szept. 0 10434
Amikor két anyag sarokban találkozik, legyen az egy zártszelvény vagy cső, mi mindig nagyon odafigyelünk arra, hogy a két anyag találkozása tökéletes legyen. A két anyagot szinte tized pontosan elvágjuk a kívánt szögben, majd AWI hegesztőgéppel körbe..
16 szept. 0 13780
Mikor szükséges fali kapaszkodó? Egy lépcső esetében, jogszabály szerint a lépcső valamelyik oldalán kapaszkodási lehetőséget kell biztosítani. Idézem - “A lépcsőkar legalább egyik oldalát, fogódzkodásra alkalmas módon kell megvalósítani. Tömegtartó..
05 szept. 0 6006
Lapmegfogásos korlát termékeink kimagasló minőséget képviselnek. Érdekel, hogy mitől különleges ez a termék? Feltétlen nézd meg ezt a videót! ..
05 szept. 0 5905
Egyedi rozsdamentes acél oszlopokat is gyártunk! Nézd meg a videót és győződj meg magad a minőségről. ..
05 szept. 0 6309
Tudni szeretnéd, hogyan kell áthidalni akár 300mm szigetelést úgy, hogy az oszlop olyan stabil legyen, mintha betonra lenne rögzítve?   ..
05 szept. 0 6007
Vízszintes áthaladás  Amikor a sodronyt vízszintesen akarod átfűzni az oszlopon, az különösebb tervezéssel nem jár, ugyanis az oszlop 2mm-es falát mindkét oldalon egy 4,5mm-es fúróval elég átfúrni és a sodrony átfűzhető rajta. Szövegben való átha..
05 szept. 0 6542
Sodronykorlát alkatrészeket az oszlopok kialakításától és az adott szakasz hosszának ismeretében kell kialakítani. Az elemek helyes megválasztásában fogok neked segíteni ebben a cikkben. Első lépésben azt kell megvizsgálni, hogy az adott szakasz m..
31 aug. 0 6326
Néhány ügyfelünkben már felmerült a gondolat, hogy az üvegfogót felhegesztenék az oszlopra, mivel úgy biztosabbnak érzik a rögzítést. Nem javaslom! Alapvetően a hegesztéssel nincs probléma, ellenben az üvegfogó úgy van kialakítva, hogy az kis mért..
29 aug. 0 7040
A kínálatunkban megtalálsz minden alkatrészt ahhoz, hogy a képen látható megoldást megvalósítsd. Amennyiben valamilyen egyedi megoldásra van szükséged, keress minket és legyártjuk egyedi igényednek megfelelően. Mire figyelj a tervezésnél? Ha a ..
29 aug. 0 12083
Üveg előtető szerkezetekhez is tudunk adni tervezési segédletet, amennyiben nálunk rendeled meg az üvegtartó konzolokat. A konzolokat mindig a falazat típusához és teherbírásához kell megtervezni. A kötéspontok számát, fajtáját, típusát is a falazat ..
29 aug. 0 5816
  Amikor egy üveglapot két lépcsőkar közé vagy egy adott hely közepére kell beépíteni, akkor szinte kizárt, hogy találj rá gyári megoldást, mivel a pontüvegfogók egyforma méretűek és csak kis mértékben állíthatóak. Mi a megoldás egy ilyen helyzet..
29 aug. 0 5988
Míg a vízszintesen beépített korlátok esetében az üvegfogók egymás mellett helyezkednek el, addig lépcső esetében az üvegfogók pozícióját el kell tolni egymáshoz képest. Miért kell eltolni az üvegfogókat? Lépcsőkorlát esetében az üveglap paralelo..
29 aug. 0 5543
Hogyan néz ki általában egy standard oldaltszerelt oszlop? A termékoldalon minden oszlopméret meg van határozva, ezért feltétlenül nézz utána annak, hogy milyen méretben gyártjuk a standard oszlopokat. Ne aggódj! Ha nem találsz méretben megfelelő ..
28 aug. 0 5983
Fali kapaszkodók rögzítésére alapvetően két típusú fali kapaszkodó tartót ajánlunk. Az egyik a rejtett rögzítésű, másik a három furatos. A rejtett rögzítésű fali kapaszkodó tartót tégla, illetve betonfalhoz ajánljuk elsősorban. Ez a típus használh..
28 aug. 0 10599
A rozsdamentes anyag alapanyagából kifolyólag nem rozsdásodik és nem megy tönkre az idő múlásával, viszont a felületére rákerülő szennyeződések idővel kárt tehetnek benne. Ennek megelőzésére és utókezelésére használhatók a különböző ápolószerek, amit..
28 aug. 0 10436
  Az apró szerelésből adódó karcolásokat a legegyszerűbben szálcsiszoló kendőkkel tudod eltüntetni. A terméket megtalálod ezen oldal alján is. Hogyan használd? A kendőt úgy kell használni, hogy a felületen lévő csiszolási irányt figyelembe véve ..
27 aug. 0 5284
Bátran kijelenthetem, hogy visszatérő partnereinkkel az egyedi méretekből adódó problémákat is gördülékenyen áthidaljuk. A feladatunk az volt, hogy a standard korlátoszlop rögzítési pontját növeljük meg, – illetve tanácsunkat megfogadva, biztonági h..
26 aug. 0 6583
Nagyon figyelj arra, hogy egy adott oszlopot milyen üvegfogóval szerelsz fel, ugyanis könnyen lehet, hogy egy kisebb üvegfogóval az adott oszlop ára kedvezőbb, de ezáltal kisebb méretű üveg is fogható be. A kisebb üvegméret pedig azt eredményezi, hog..
26 aug. 0 5732
Összeszedtük neked, hogy melyek azok az információk, amelyeket ha megadsz akkor gyorsan és pontos ajánlatot fogsz kapni tőlünk. Az első és legfontosabb, hogy küldj képet a helyszínről! Lehetőleg minél többet! Sokkal többet tudunk majd neked segíte..
26 aug. 0 6227
Az üveg méret megadásánál arra kell csak figyelned, hogy úgy add meg a méreteket, hogy abból az üveg minden sarka meghatározható legyen egy pontból. A fenti képen az üveg jobb alsó sarkától van minden sarokpont X, Y irányba meghatározva, így az üveg ..
26 aug. 0 6433
Tudtad, hogy nem mindegy, hogyan adod le az üveg rendelést? Százezreket spórolhatsz, ha megfogadod az alább leírtakat!  Mivel az üveg árak számítását a rajzon szereplő üvegek befoglaló méretei alapján határozzák meg, így nagyon nem mindegy, hogyan r..
23 aug. 0 5332
Lehetőség van arra, hogy a zártszelénybe való dugó helyett hegesztett és csiszolt oszloptető fenekelést kérjél. Ez a munkafolyamat lényegesen több műhelymunkával jár, mintha egy dugót berelragasztanánk, de a végeredmény magáért beszél! Amennyiben nem..
20 aug. 0 6601
Szigetelés áthidalására többféle megoldásunk is van, de ha egyedi ötleted van és meg szeretnéd valósítattni akkor állunk elébe! Küldj egy rajzot róla és legyártjuk neked! A fenti két megoldás, amit lejebb is megtalálsz, tökéletesen alkalmas akár 300..
10 aug. 0 10387
A felhasznált anyagok megválasztásánál már nagyrészt eldől, hogy a felület csiszolás után milyen minőségű lesz. A hasított laposacélok árban ugyan kedvezőek, de a felületük a gyártási technológiából kifolyólag akár hullámos is lehet. Az anyag csis..
06 aug. 0 5410
Egyedi talpat készítettünk... Többször kapunk olyan kérést, hogy egyedi talpat készítsünk, mert a rögzítési felület nem elég széles a 100mm-es talphoz. Jelen esetben még szögbe is kellett állítani a talpakat, mivel lépcső mellé kerül a korlátrends..
22 jún. 0 9989
Amikor rozsdamentes acél kötőelemmel rögzítesz rozsdamentes acél felületbe akkor érdemes a kötőelemeket szerelőpasztával  bekenni. A szerelőpaszta meggátolja a két anyag összetapadását. Ez akkor előnyös, ha a kötést később oldani is szeretnéd a menet..
17 jún. 0 5480
Akármennyire is törekszik rá a gyártó egy dugó soha nem lesz olyan pontos és esztétikus megoldás egy oszlop lezárására, mintha azt egy hegesztett és csiszolt megoldással zárnánk le. Miért? A magyarázat egyszerű. A zártszelvények a gyártásuk során..
17 jún. 0 6900
Milliméter pontos és rendkívül esztétikus furatokat tudunk készíteni neked rozsdamentes acél felületbe. Mint a képen is láthatod a furatok megmunkálása kifogástalan. A furatokat sorjázni illetve süllyeszteni is tudjuk kérésednek megfelelően. Mire ..
17 jún. 0 6148
Amikor ajánlatot kapsz tőlünk akkor előfordulhat, hogy egy tervezési tételt is olvashatsz az ajánlatunkban. Összeszedtük neked azokat az eseteket, amikor szakmailag indokolt a tervezés. Oldalt szerelt oszlopos korlátrendszer galéria szakaszra. A ..
17 jún. 0 5914
Amikor felhívtok minket és megkérdezitek, hogy milyen korlátot kínálunk nektek, akkor mi az üvegkorlátainkat, illetve rozsdamentes acél pálcás korlátból a 7 soros pálcásat szoktuk nektek ajánlani. Ennek egyszerű oka van. Ezek a korláttípusok felelnek..
14 jún. 0 5595
A képen látható kapu minden eleme rozsdamentes acélból készült, sőt minden egyes csavar, ami a kapuba be lett építve rozsdamentes acélból van. Természetesen a forgópánt is rozsdamentes acél. A kapu kompaktlemezzel lett borítva, aminek az időtállóság..
13 jún. 0 9359
Kerülni kell annak lehetőségét, hogy a rozsdamentes acél vassal (szénacéllal) érintkezzen. Vas asztalon nem ildomos rozsdamentes acél termékeket összeállítani. Amennyiben a rozsdamentes acél vassal érintkezik, rozsdásodás jelentkezhet a felületén. A..
29 máj. 0 6123
Tudni akarod hogyan kell egy sodronykorlátot házilag otthon beépíteni? Tudni szeretnéd, hogy mire kell nagyon odafigyelni? Segítünk! Nézd meg az alábbi videónkat! Felhífjuk a figyelmet azokra a műszaki megoldásokra amit alkalmaznod kell a korlát épít..
29 máj. 0 5134
A videóban egy olyan oszlopot mutatok be, amit a járófelületre lehet szerelni és üveglapot lehet belehelyezni. Az oszlop kifejezetten azon ügyfeleinknek készült, akik alacsony fémszerkezetben gondolkodnak. Az oszlop megtalálható a termékeink között i..
18 máj. 0 6006
Amikor pontmegfogásos üvegkorlátot készítesz akkor mindig mérd meg, hogy a hordozó felület, legyen az beton vagy fém, mennyire egysíkú. Ennek ismerete kulcsfontosságú, ugyanis a pontmegfogó faltól való elállása ugyan állítható, de ha sokat kell állít..
15 ápr. 0 3040
A képen egy 60x40mm-es rozsdamentes acél zártszelvényt látsz, aminek a felső felét ferdén levágtuk, majd egy rozsdamentes acél lemezzel lezártuk. A lemezt körben hozzáhegesztettük a zártszelvényhez, majd a hegesztési varratot lecsiszoltuk. A lecsisz..
15 ápr. 0 3107
Egy korlát nem csak korlát, hanem éke is a lakásnak! Nem szabad hanyagul kezelni a hegesztéseket sem. Egy hegesztési varratnak nem csak erősnek, hanem szépnek is kell lennie.  Biztos láttál már te is vállalhatatlan hegesztést. Képzeld el, ha vásár..
15 ápr. 0 5453
Egyik ügyfelünknek gyártottunk egy teljesen egyedi pontmegfogó profilt az üvegkorlátjához. Ez a termék egy üveglapon keresztül rögzül az üveglap mindkét oldalára. A termék 5mm-es lézervágott rozsdamentes acélból készült. Az üvegre a felfekvést egy vé..
24 márc. 0 5419
A sok ügyfélsiker közül az egyik László. Egy pálcás rozsdamentes korlátrendszert álmodott meg teraszára. Többfordulós lépcsővel kombinált szakaszra kellett megoldást találni, amit a pontos méretek megadásával és pár levélváltás után le is gyártottunk..
17 márc. 0 9824
Soha ne a mintát nézd! Mindig nézz meg egy éppen gyártás alatt lévő terméket! Ugye nem kell mondanom miért? Nem szemetet gyártunk, ezért olyan cégek, magánszemélyek keresnek fel minket, akiknek szintén fontos a minőség! Beépítési és gyártási kapacit..
Gégény Richard 12 febr. 0 5672
A mai nap kaptunk két képet P. Lászlótól, aki minket választott az otthoni korlátszakaszának legyártásához. Azt gondolom nyerő párosítást alkottunk! A profi gyártás, és a korrekt otthoni kivitelezés egy megnyerő és exkluzív otthont eredményezett. Ez..
07 febr. 0 7409
Díjmentes szolgáltatások Konzultáció, szaktanácsadás irodánkban. Ajánlat készítés. Helyszín felmérés Útiköltség a célállomás és a telephely között oda-vissza: Bruttó 89 Ft/km Mérnöki óradíj. A felmérés és az utazás időtartalma. Bruttó 13...
Tételek: 1 - 87 / 87 (1 oldal)