Menü
Kosár

Szolgáltatásaink RSS Feed

Turóczi Ákos 30 aug. 0 1640
  I. MŰSZAKI TERV KÉSZÍTÉS A lakatos kollégáknak gyártmánytervet kell biztosítani a termékek elkészítéséhez, de nem kell aggódnod, amennyiben nem tudsz ilyen tervet biztosítani nekünk, csak egy kézi skiccet, mi elkészítjük a szükséges terveket. ..
22 okt. 0 2318
Hogyan óvjuk meg a termékeidet? Az általunk átadott termékeket minden esetben csomagolva adjuk át, még akkor is, ha azt külön nem jelezted felénk. A rozsdamentes anyagokat, mint a képen látott terelőkorlátot is, a gyártást és felülettisztítást követ..
Turóczi Ákos 15 okt. 0 2067
Amikor egy csövet nem a hagyományos módon (körkörösen) csiszolunk meg, hanem hosszirányba, akkor egy igazán különleges hatást érünk el vele. A cső íves felülete miatt teljesen matt hatás érhető el a csiszolásnyomok megtartása mellett. Ez a fajta csis..
22 jún. 0 2457
Zártszelvények, csövek és lapos anyagok szálcsiszolásában is a segítségedre tudunk lenni.  Amennyiben ismered a termékeinket akkor nem kell bemutatnom azt a minőséget, amit a csiszolás területén kínálunk neked. Fontos tisztázni, hogy az általunk m..
17 jún. 0 1967
Látható és kézzel is tapintható minőségbeli különbséget tapasztalhatsz, ha az általunk gyártott termékeket vásárolod meg! Gondolom, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a piacon többféle csiszolási minőségű rozsdamentes acél anyag van, attól függ..
17 jún. 0 1626
Milliméter pontos és rendkívül esztétikus furatokat tudunk készíteni neked rozsdamentes acél felületbe. Mint a képen is láthatod a furatok megmunkálása kifogástalan. A furatokat sorjázni illetve süllyeszteni is tudjuk kérésednek megfelelően. Mire ..
17 jún. 0 4659
Rozsdamentes acél termékek hegesztésében is a segítségedre tudunk lenni, legyen az lemez, laposacél, zártszelvény vagy cső. Nálunk, aki rozsdamentes acéllal dolgozik, azoknál alapkövetelmény, hogy erős és rendkívül esztétikus hegesztési varratokat tu..
17 jún. 0 1351
Amikor ajánlatot kapsz tőlünk akkor előfordulhat, hogy egy tervezési tételt is olvashatsz az ajánlatunkban. Összeszedtük neked azokat az eseteket, amikor szakmailag indokolt a tervezés. Oldalt szerelt oszlopos korlátrendszer galéria szakaszra. A ..
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)