Menü
Kosár

Szolgáltatásaink RSS Feed

07 febr. 0 1161
Gyártmányterv készítés A lakatos kollégáknak gyártmánytervet kell biztosítani a termékek elkészítéséhez, mivel ők abból értik meg a leggyorssabban mit kell elkészíteni.  Segítünk! Amennyiben nem tudsz nekünk ilyen tervet biztosítani a gyártáshoz..
07 febr. 0 1179
Helyszín felmérés Útiköltség a célállomás és a telephely között oda-vissza: Bruttó 89 Ft/km Mérnöki óradíj. A felmérés és az utazás időtartalma. Bruttó 13.970 Ft/óra Gyártási terv készítés Mérnöki óradíj: Bruttó 19.685 Ft/óra Műhelymunk..
Turóczi Ákos 30 aug. 0 3468
Felmérés menete Egy veled előre egyeztetett időpontban az egyik mérnök kollégánk az építési helyszínen találkozik veled és egy nagyon pontos háromdimenzióban mérni képes műszerrel felméri a helyszínt. A műszer dwg formátumba menti az adatokat, amine..
22 okt. 0 5218
Hogyan óvjuk meg a termékeidet? Az általunk átadott termékeket minden esetben csomagolva adjuk át, még akkor is, ha azt külön nem jelezted felénk. A rozsdamentes anyagokat, mint a képen látott terelőkorlátot is, a gyártást és felülettisztítást követ..
Turóczi Ákos 19 szept. 0 2631
Íves áthatást akkor kell csiszolni egy anyagba, ha nem tudunk, vagy nem akarunk valamilyen közbetét elemet alkalmazni. Általában cső-cső, zártszelvény-cső vagy  laposacél-cső találkozásánál alkalmazzuk. Fontos megemlítenem, hogy akkor a legideálisab..
22 jún. 0 4278
Zártszelvények, csövek és lapos anyagok szálcsiszolásában is a segítségedre tudunk lenni.  Amennyiben ismered a termékeinket akkor nem kell bemutatnom azt a minőséget, amit a csiszolás területén kínálunk neked. Fontos tisztázni, hogy az általunk m..
17 jún. 0 4736
Látható és kézzel is tapintható minőségbeli különbséget tapasztalhatsz, ha az általunk gyártott termékeket vásárolod meg! Gondolom, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a piacon többféle csiszolási minőségű rozsdamentes acél anyag van, attól függ..
17 jún. 0 3317
Milliméter pontos és rendkívül esztétikus furatokat tudunk készíteni neked rozsdamentes acél felületbe. Mint a képen is láthatod a furatok megmunkálása kifogástalan. A furatokat sorjázni illetve süllyeszteni is tudjuk kérésednek megfelelően. Mire ..
17 jún. 0 6997
Rozsdamentes acél termékek hegesztésében is a segítségedre tudunk lenni, legyen az lemez, laposacél, zártszelvény vagy cső. Nálunk, aki rozsdamentes acéllal dolgozik, azoknál alapkövetelmény, hogy erős és rendkívül esztétikus hegesztési varratokat tu..
17 jún. 0 3058
Amikor ajánlatot kapsz tőlünk akkor előfordulhat, hogy egy tervezési tételt is olvashatsz az ajánlatunkban. Összeszedtük neked azokat az eseteket, amikor szakmailag indokolt a tervezés. Oldalt szerelt oszlopos korlátrendszer galéria szakaszra. A ..
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)