Menü
Kosár

Szolgáltatásaink RSS Feed

Turóczi Ákos 15 okt. 0 13
Amikor egy csövet nem a hagyományos módon (körkörösen) csiszolunk meg, hanem hosszirányba, akkor egy igazán különleges hatást érünk el vele. A cső íves felülete miatt teljesen matt hatás érhető el a csiszolásnyomok megtartása mellett. Ez a fajta csis..
22 jún. 0 75
Zártszelvények, csövek és lapos anyagok szálcsiszolásában is a segítségedre tudunk lenni.  Amennyiben ismered a termékeinket akkor nem kell bemutatnom azt a minőséget, amit a csiszolás területén kínálunk neked.Fontos tisztázni, hogy az általunk m..
17 jún. 0 48
Látható és kézzel is tapintható minőségbeli különbséget tapasztalhatsz, ha az általunk gyártott termékeket vásárolod meg!Gondolom, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a piacon többféle csiszolási minőségű rozsdamentes acél anyag van, attól függ..
17 jún. 0 29
Milliméter pontos és rendkívül esztétikus furatokat tudunk készíteni neked rozsdamentes acél felületbe. Mint a képen is láthatod a furatok megmunkálása kifogástalan. A furatokat sorjázni illetve süllyeszteni is tudjuk kérésednek megfelelően.Mire ..
17 jún. 0 40
Rozsdamentes acél termékek hegesztésében is a segítségedre tudunk lenni, legyen az lemez, laposacél, zártszelvény vagy cső. Nálunk, aki rozsdamentes acéllal dolgozik, azoknál alapkövetelmény, hogy erős és rendkívül esztétikus hegesztési varratokat tu..
17 jún. 0 48
Amikor ajánlatot kapsz tőlünk akkor előfordulhat, hogy egy tervezési tételt is olvashatsz az ajánlatunkban. Összeszedtük neked azokat az eseteket, amikor szakmailag indokolt a tervezés.Oldalt szerelt oszlopos korlátrendszer galéria szakaszra.A ..
29 máj. 0 58
Lehetőség van arra is, hogy komplett gyártási és beépítési tervet is kapj tőlünk, ez esetben viszont nagyon pontosan le kell mérni azt a helyszínt, ahova majd a korlátod kerül. Mi azt tudjuk vállalni ilyen esetben, hogy az általad készített kézi rajz..
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)