Menü
Kosár

Szolgáltatásaink RSS Feed

19 ápr. 0 1838
Ha nem elégedsz meg a szálcsiszolt rozsdamentes acél felülettel, akkor fokozhatod a látvány világot egyedi színekkel.  Miért rozsdamentes acélt színezünk? Felmerülhet a kérdés, hogy ha már festünk, akkor miért van szükség rozsdamentes acél alapany..
19 ápr. 0 1870
Skicceld le egy papírra, hogy mit szeretnél legyártatni velünk és mi megvalósítjuk azt! Műszaki tervezés 2D/3D modell Lézervágás tized milliméter pontossággal Tökéletes minőségű hegesztés Szálcsiszolt felület a legmagasabb minőségben Terméköss..
19 ápr. 0 1813
Tapasztalt csapatunk a legmodernebb tervezési és gyártási módszereket alkalmazva egyedi szerkezeteket hoz létre az Ön specifikus igényeire szabva. Legyen szó lépcsőkről, korlátokról, tartókról vagy bármilyen más rozsdamentes acélból készült konstrukc..
19 ápr. 0 1786
Több mint tíz éve tervezünk lézervágott alkatrészeket, így széleskörű tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen. A hosszú évek alatt szerzett tudásunknak köszönhetően hatékony és precíz megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Megrendelés esetén kivál..
13 ápr. 0 9775
Látható és kézzel is tapintható minőségbeli különbséget tapasztalhatsz, ha az általunk gyártott termékeket vásárolod meg! Gondolom, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a piacon többféle csiszolási minőségű rozsdamentes acél anyag van, attól függ..
10 ápr. 0 7534
Zártszelvények szálcsiszolását is válalljuk az alábbi méretek szerint. Amennyiben ismered a termékeinket, akkor nem kell bemutatnom azt a minőséget, amit a csiszolás területén kínálunk. Fontos tisztázni, hogy az általunk csiszolt felületek a legtöb..
09 ápr. 0 1941
Ha számít a minőség Vállaljuk csövek és tömör anyagok csiszolását 10-154 mm-es átmérőig. Munkatársaink mindig készek az igényeidre szabott munkák elvégzésére, garantálva az optimális minőséget és pontosságot. Bármilyen méretű vagy alakú munkadarab..
09 ápr. 0 1732
Laposacélok csiszolását 120mm szélességig tudjuk gyorsan és költséghatékonyan elvégezni, viszont lehetőség van, akár 1.000mm szées aynagok szálcsiszolására is. Érdemes minta csiszolást kérned! Amennyiben nagyobb mennyiségű anyagot hozol hozzánk érd..
Turóczi Ákos 04 ápr. 0 5719
Íves áthatást akkor kell csiszolni egy anyagba, ha nem tudunk, vagy nem akarunk valamilyen közbetét elemet alkalmazni. Általában cső-cső, zártszelvény-cső vagy  laposacél-cső találkozásánál alkalmazzuk. Fontos megemlítenem, hogy akkor a legideálisab..
03 ápr. 0 12365
Rozsdamentes acél termékek hegesztésében is a segítségedre tudunk lenni, legyen az lemez, laposacél, zártszelvény vagy cső. Nálunk, aki rozsdamentes acéllal dolgozik, azoknál alapkövetelmény, hogy minőségi és rendkívül esztétikus hegesztési varratoka..
Turóczi Ákos 30 aug. 0 6429
Helyszín felmérés csúcstechnológiával! Egy veled előre egyeztetett időpontban az egyik mérnök kollégánk az építési helyszínen találkozik veled és egy nagyon pontos háromdimenzióban mérni képes műszerrel felméri a helyszínt. A műszer dwg formátumba m..
Turóczi Ákos 30 aug. 0 1773
Az általad átadott kézi terv/skicc alapján, vagy igény esetén az általunk felmért helyszín alapján, termék javaslatot készítünk műszaki terv formájában. Segítünk! Amennyiben nem tudsz nekünk ilyen tervet biztosítani a gyártáshoz, nem kell aggódnod,..
22 okt. 0 10184
Hogyan óvjuk meg a termékeidet? Az általunk átadott termékeket minden esetben csomagolva adjuk át, még akkor is, ha azt külön nem jelezted felénk. A rozsdamentes anyagokat, mint a képen látott terelőkorlátot is, a gyártást és felülettisztítást követ..
17 jún. 0 6234
Milliméter pontos és rendkívül esztétikus furatokat tudunk készíteni neked rozsdamentes acél felületbe. Mint a képen is láthatod a furatok megmunkálása kifogástalan. A furatokat sorjázni illetve süllyeszteni is tudjuk kérésednek megfelelően. Mire ..
07 febr. 0 6281
Díjmentes szolgáltatások Konzultáció, szaktanácsadás irodánkban. Ajánlat készítés. Helyszín felmérés Útiköltség a célállomás és a telephely között oda-vissza: Bruttó 89 Ft/km Mérnöki óradíj. A felmérés és az utazás időtartalma. Bruttó 13...
Tételek: 1 - 15 / 15 (1 oldal)