Menü
Kosár

Ápolás, tisztítás

Készletinfó: Raktáron Cikkszám: RE/AP-SPRAY-INOX
Viaszalapú Védőfilmet képez, víztaszító Csillogó felületet eredményezAlkalmazása : Töröljük szárazra az ápolni kívánt felületet, és fújjuk fel az ápoló anyagot ~20 cm-es távolságról. Rövid ideig hagyjuk a felületen az ápoló anyagot, ezután tiszta és száraz puha kendővel töröüljük ..
3 715 Ft
Nettó ár:2 925 Ft
Készletinfó: Raktáron Cikkszám: SEG/KENDO-01
Szálcsiszolt anyagok utómegmunkálására alkalmas. Az érdes csiszolt felületeket finom tapintásúvá teszi. Általában a szerelés következtében bekövetkezett apróbb karcolások eltüntetésére szolgál. Nyers cső felcsiszolására NEM alkalmas!TIPP:Csiszolás közben figyelj az anyag csiszolás i..
690 Ft
Nettó ár:543 Ft
Készletinfó: Raktáron Cikkszám: RE/TI-SPRAY-INOX
Pumpás kiszerelés Eltávolítja a zsíros, makacs szennyeződéseket, akár az olajos lerakódásokat isAlkalmazása : A szennyezett területekre permetezze rá az ápolószert Rövid ideig hagyjuk a felületen az ápoló anyagot, ezután alaposan dörzsölje át a felületet. A letisztított felületet ..
3 880 Ft
Nettó ár:3 055 Ft
Készletinfó: Raktáron Cikkszám: RE/TI-H-UV
Üveg felületen is jól tapad Hideg felületeken is jól alkalmazható Hatásos rovaroldó hatása vanAlkalmazása : Használat előtt fel kell rázni a palackot Szórja fel a felületre, és hagyja hatni a terméket Makacs szennyeződések esetén ismételje meg a tisztítási műveletetFontos ..
2 460 Ft
Nettó ár:1 937 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)