Megkeresés érkezett 2021-ben, hogy terelőkorlátot szeretnének vásárolni tőlünk, egyedi formában, és méretekben.

Mivel mindent mi magunk gyártunk, természetesen ez nem volt probléma, de az ügyfelünknek volt egy kifejezetten szigorú követelménye. A termékek a legmagasabb színvonalon és minőségben kellett hogy elkészüljenek. Ez olyannyira volt fontos az ügyfelünknek, hogy konkrétan műhelylátogatást tett, ahol látta a munkánk minőségét, a hegesztéseket ellenőrizhette és láthatta a cégünket, hogy valóban alkalmasak vagyunk egy ekkora projektre. Hozzáteszem az ügyfelünk szakavatott ember volt.

Természetesen szívesen láttuk az ügyfelünket és prezentáltuk felé potenciánkat. Több mintahegesztést is készítettünk az ügyfelünk kérésére, a beszélgetés során pedig ki is derült, hogy hova is kell a korlátrendszer. 

A munka elkészült és sikeres telepítés után már eleme is volt országunk legnagyobb kézilabdacsarnokának. 

Őszintén szólva tényleg büszkeséggel tölt el ez az egész dolog. Látom azt, hogy milyen energiákat fektetünk bele a munkáinkba, látom azt…, hogy a lakatos srácok mennyire odafigyelnek a munkájukra, és magam részéről is büszke vagyok, hogy komoly partnerek bíznak a munkámban. Ennek a sok energiának a szimbóluma ez a terelőkorlát-rendszer, és az is, ahol van.

Vitéz Zoltán

/gyártásvezető és értékesítési vezető/

A teljes cikk a portfolio.hu oldalán ITT olvasható!