Megkeresést kaptunk rozsdamentes poller oszlopok, és kerékpártárolókkal kapcsolatban. A feladat lényegében az volt, hogy poller oszlopainkat, és kerékpártárolóinkat egyedi méretben – betonozható kivitelben készítsük el. A kihívás most sem maradt el, relatív rövid határidővel kellett elkészítenünk az egyedi termékeket, és ezeket ráadásul az ország több részére kellett kiszállítanunk. Minden országrészhez külön építésvezetővel kellet tartani a kapcsolatot, és leszervezni úgy a fuvarokat, hogy az mindenkinek optimális legyen.

Azzal maximálisan tudatában vagyunk, hogy egy ilyen építkezésnél a határidő be nem tartása súlyos kötbérekkel is járhat a generálkivitelező cégnek.

Természetesen a határidőket itt is tartottuk és pontosan, sérülésmentesen leszállítottuk az ország különböző részeire a megrendelt poller oszlopokat, és kerékpár tárolókat.

A napokban egy kisebb kirándulást szervezett a feleségem Hajdúszoboszlóra, és ha már kirándulás, összekötöttem a kellemeset hasznossal. Engedélyt kértem az építkezés bejárására, és készítettem pár fotót a már telepített termékekről.

Vitéz Zoltán


Ha generálkivitelezőként szükséged van egy pontos, határidőt tartani tudó komoly potenciával bíró rozsdamentes termékekkel foglalkozó cégre, ahol ráadásul minőségi munkát is készítenek, akkor keress minket bátran, amiben tudunk segítünk.