Laposacélok csiszolását 120mm szélességig tudjuk gyorsan és költséghatékonyan elvégezni, viszont lehetőség van, akár 1.000mm szées aynagok szálcsiszolására is.

Érdemes minta csiszolást kérned!

Amennyiben nagyobb mennyiségű anyagot hozol hozzánk érdemes minta csiszolást kérned, hogy lásd milyen felület keletkezik. Ez azért fontos, mert a hozott anyag felülete lehet hurvább és finomabb is és ennek függvényében változik a végső felület minősége. Elképzelhető, hogy két alkalomnál többször is át kell csiszolni egy adott anyagot, hogy a megfelelő minőséget kapd. 

Fontos

  • A csiszolás ára a laposacél két oldalára érvényes. Ahhoz, hogy az anyag ne deformálódjon el, a két szemköztes oldalt meg kell csiszolni.
  • A csiszolás ára a laposacélok élét nem tartalmazza. Amennyiben erre igény van, külön jelezni kell felénk.
  • A csiszolás következtében a csiszolt anyag elején és végén letörés keletkezik, ezért 10-10mm ráhagyás javasolt, amennyiben beépítési méretet hozol csiszoltatni.
  • A hasított laposacélok felülete gyárilag nem egysíkú! Minél szélesebb anyagot hozol, annál több alkalommal kell átcsiszolni a tökéletes felület eléréséhez. Amennyiben kiemelten fontos a felületminőség, javasolt húzott anyagot vássárolni és azt szálcsiszoltatni velünk. A húzott anyagok felülete tökéletesen egysíkú és sarkos.
  • A hozott áru esetén az alap felületi minőség is meghatározza, hogy egy anyagot hány alkalommal kell átcsiszolni, hogy a felülete megfelelő legyen.
  • A mindenkor kiajánlott ár, egy felület két alkalommal való átcsiszolását tartalmazza, illetve igény esetén egy finish csiszolást, ami az anyag tapintását komfortossá teszi.
  • A laposacélok felületét nyers (csiszolatlan) állapotban nem tudjuk ellenőrizni. Amennyiben a csiszolást követően a felület nem megelelő, úgy annak javítását vagy újbóli csiszolását munkadíj ellenében tudjuk elvégezni.