Zártszelvények szálcsiszolását is válalljuk az alábbi méretek szerint. Amennyiben ismered a termékeinket, akkor nem kell bemutatnom azt a minőséget, amit a csiszolás területén kínálunk. Fontos tisztázni, hogy az általunk csiszolt felületek a legtöbb esetben lényegesen jobb minőségűek, mint a készen kapható szálcsiszolt anyagok.

Minta csiszolás

Amennyiben nagyobb mennyiségű anyagot hozol hozzánk érdemes minta csiszolást kérned, hogy lásd milyen felület keletkezik. Ez azért fontos, mert a hozott anyag felülete lehet hurvább és finomabb is és ennek függvényében változik a végső felület minősége. Elképzelhető, hogy két alkalomnál többször is át kell csiszolni egy adott anyagot, hogy a megfelelő minőséget kapd. 

Csiszolással kapcsoaltos tudnivalók

  • A zártszelvények sarkait (éleit) a gép csak részlegesen csiszolja meg!
  • A hozott áru esetén az alap felületi minőség határozza meg, hogy egy anyagot hány alkalommal kell átcsiszolni, hogy a felülete megfelelő legyen.
  • A mindenkor kiajánlott ár, egy felület két alkalommal való átcsiszolását tartalmazza, illetve igény esetén egy finish csiszolást, ami az anyag tapintását komfortossá teszi.
  • Méretre vágott anyagok esetén 10-10mm ráhagyás szükséges, mivel a gép az anyag első élét kissé letöri.
  • A szemközti oldalakat mindenképpen csiszolnunk kell. Az anyagok egy oldalú csiszolása csak darabolt, relatív kis méretű anyagok esetében célszerű. Az egy oldalú hőbevitel az anyag elhajlását okozza.