I. MŰSZAKI TERV KÉSZÍTÉS

A lakatos kollégáknak gyártmánytervet kell biztosítani a termékek elkészítéséhez, de nem kell aggódnod, amennyiben nem tudsz ilyen tervet biztosítani nekünk, csak egy kézi skiccet, mi elkészítjük a szükséges terveket. Kisebb alkatrészek tervezése általában 1-3 órát vesz igénybe, nagyobb projektek (lépcsőházak) 4-8-16 óráig is eltarthatnak.

Műszaki előkészítés díja: Bruttó 19.685 Ft/óra

II. HELYSZÍNI 3D LÉZERES FELMÉRÉS ÉS MŰSZAKI TERV KÉSZÍTÉS

Egy veled előre egyeztetett időpontban az egyik mérnök kollégánk az építési helyszínen találkozik veled és egy nagyon pontos háromdimenzióban mérni képes műszerrel felméri a helyszínt. A műszer dwg formátumba menti az adatokat, aminek segítségével számítógépes környezetben a helyszínt szinte milliméter pontossággal le tudjuk modellezni. Az így elkészült modellre rá tudjuk tervezni a kért terméket. A termékről a valóságnak megfelelő  háromdimenziós látványtervet készítünk, majd ezen tervek felhasználásával gyártmányterv is készül, ami alapján a műhely a terméket le tudja gyártani. A tervezési idő a munka típustól és mennyiségétől függően változhat, de többnyire 4-8 óra tervezési idővel számolni kell.

Felmérés díja: Bruttó 50.322 Ft/alkalom és Bruttó 165 Ft/km
Műszaki előkészítés díja: Bruttó 19.685 Ft/óra

AJÁNLAT – FELELŐSSÉG

  • Ajánlatot a projekt / termék pontos megismerése után tudunk adni. 
  • Az általunk átadott elkészítési javaslatot minden esetben egyeztetni kell a kivitelezővel, szükség esetén statikussal, műszaki ellenőrre és minden olyan személlyel, aki a kivitelezésért felelősséggel tartozik.