Ha számít a minőség

Vállaljuk csövek és tömör anyagok csiszolását 10-154 mm-es átmérőig. Munkatársaink mindig készek az igényeidre szabott munkák elvégzésére, garantálva az optimális minőséget és pontosságot. Bármilyen méretű vagy alakú munkadarabról van szó, rugalmasan alkalmazkodunk a projektedhez. Bízz bennünk, hogy kiemelkedő eredményeket nyújtunk a csiszolás terén, amik megfelelnek az elvárásaidnak.

Minta csiszolás

Ha nagyobb mennyiségű anyagot hozol hozzánk, érdemes minta csiszolást kérned, hogy lásd, milyen felületet kapsz. Ez fontos, mert a hozott anyag felülete lehet durvább vagy finomabb, és ennek függvényében változik a végső felület minősége. Lehet, hogy egy anyagot több alkalommal is át kell csiszolni, hogy a megfelelő minőséget elérjük.

Fontos

A hozott áru esetén az alap felületi minőség határozza meg, hogy egy anyagot hányszor kell átcsiszolni, hogy a felülete megfelelő legyen. Az általunk kiajánlott ár tartalmazza egy felület kétszeri átcsiszolását és igény esetén egy finom csiszolást, ami komfortossá teszi az anyag tapintását. Ha a cső felülete hullámos vagy ívelt, előfordulhat, hogy nem tudjuk elvégezni a csiszolást. A csövek felületét nyers (csiszolatlan) állapotban nem tudjuk ellenőrizni. Ha a csiszolás után a felület nem megfelelő, annak javítását vagy újbóli csiszolását munkadíj ellenében tudjuk elvégezni.