Menü
Kosár

Rozsdamentes korlát tervezés és segítség lakossági ügyeleinknek

Százezreket spórolunk neked!
Átfogó megoldásokat kínálunk neked azért, hogy a megrendelés menete gördülékeny legyen. A megrendelt termékek transzparens formában kerülnek gyártásra és maga a termék, korlátrendszer, szakmai oldalról is megkérdőjelezhetetlen formában jut el az ügyfélhez. Az alábbi pontokban összeszedtük neked miben tudunk segíteni, mire figyelj oda és hogyan tudod felgyorsítani a megrendelés folyamatát.

   

Nem tudod hogyan állj neki? Csak küldj egy levelet!
Már kényelmesen otthonról is kérhetsz ajánlatot. Csupán csak annyi a feladatod, hogy elektronikusan küldj egy levelet, amiben leírod nekünk, hogy a terméklistánkból milyen korlátrendszert képzeltél el magadnak. Szükségünk lesz a helyszínről pár fotóra és egy egyszerű méretezett kézi skiccre arról a helyről, ahova a korlátot szeretnéd.
Nem megfelelő a méret?
Megtaláltad nálunk azt a terméket, amit szívesen látnál az otthonodban, de nem megfelelő a méret? Minden oszlopos korlátrendszert mi magunk tervezünk és gyártunk. Ennek megfelelően alakítani is tudjuk termékeinket. A feladatod csak annyi, hogy letöltöd a termékhez tartozó tervet, ráírod a kívánt méretet és elküldöd nekünk a kívánságod.
Szakmai oldalról is támogatunk.
Előfordulhat, hogy a standard korlát méretben nem megfelelő választás. Ebben az esetben tervezés szükséges. Mi segítünk, hogy a kívánt korlátrendszer, egyedi terasz méretben és szakmailag is megfelelő legyen.
Gyorsan és gördülékenyen!
Mi szükséges ahhoz, hogy gyorsan és gördülékenyen elkészüljön a tervezéssel egybekötött megrendelésed? Sokszor megijednek az ügyfeleink, hogy ha szóba kerül a tervezés, pedig pofonegyszerű a feladat. A helyszínről készíts pár fotót nekünk és egy kis kézi skiccet (például rajzold le a lépcsődet oldalról és méretezd). Erről részletesebben itt olvashatsz. Fontos, hogy pontosan mérj, mert a jó méretek megadásával akár egy héttel is lecsökkentheted a korlátrendszered elkészítési idejét.
Mi szükséges ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban megkapd a megrendelésed?
Webáruházunk a te kényelmedet szolgálja. Ha van némi tapasztalatod és egyedül is meg tudod rendelni azokat a termékeket amire szükséged van, akkor ne késlekedj, add le a webáruházunkban. Ha levélben szeretnéd leadni a rendelésed akkor a rendeles@femdekor.hu e-mail címre írd meg a cikkszámot + darabszámot. Nyilatkozz a kívánt fizetési módról és arról, hogyan szeretnéd kézhez kapni a megrendelésed. Küldd el a pontos számlázási és szállítási adatokat is. A megrendelés pontossága miatt ne aggódj. Kapni fogsz egy megrendelő lapot, amely alapján ellenőrizheted a megrendelésedet és egyben vissza is igazolhatod azt.
Miért kell tervezni egy korlátot? Mit tartalmaz a terv?
Vannak esetek, amikor a faltól való elállás vagy a rögzítési pont a végleges járószinthez képest nem megfelelő. Előfordulhat, hogy a lépcsőnél az egyenes szakaszt megkezdő oszlopokon a pálcakiosztás előre nem meghatározható. Ezekben az esetekben a standard oszlopterv nem megfelelő, újra el kell készíteni. Ilyenkor komplett gyártmánytervet készítünk és az egyedi oszlopterv alapján gyártjuk le az oszlopot. A tervezés tartalmazza a komplett módosított oszlopok gyártmánytervét és az ügyfelek számára a 3D-s látványtervet is. Konkrétan látni fogod előre azt, hogyan fog kinézni a korlátrendszered, sikeres telepítés után.