Menü
Kosár

Sodrony tartozék

Sodronykorlátot építenél? Itt megtalálsz mindent amire szükséged lehet. Ne feledd, ha megakadnál, nyugodtan hívj minket és segítünk a megfelelő terméket kiválasztani. Nem találsz valamit a tétellistában? Keress fel minket és beszerezzük, vagy legyártjuk neked.

Készletinfó: Raktáron Cikkszám: SOD-MVEG-B
4mm-es sodrony rögzítésére alkalmas. M6-os bal menettel van ellátva. Menet hossza 46mm. Az sodronyvég teljes hossza 100mm. A sodrony rögzítéséhez roppantó szükséges. A roppantót megvásárolhatod és bérelheted is. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!FONTOS:Végezz minden esetben próba r..
1 117 Ft
Nettó ár:880 Ft
Készletinfó: Raktáron Cikkszám: SOD-MVEG-J
4mm-es sodrony rögzítésére alkalmas. M6-os menettel van ellátva. Menet hossza 46mm. Az sodronyvég teljes hossza 100mm. A sodrony rögzítéséhez roppantó szükséges. A roppantót megvásárolhatod és bérelheted is. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!FONTOS:Végezz minden esetben próba roppa..
880 Ft
Nettó ár:693 Ft
Készletinfó: Raktáron Cikkszám: SOD-FESZ-01
4mm-es sodronykötél feszítésére alkalmas elem. Az elem egyik vége villás, egy kör keresztmetszetű csap segítségével rögzíthető, ami egy gyűrűvel van biztosítva. Az elem másik végében egy balmenetes sodronyvég van rögzítve. A feszítés a középrész elforgatásával lehetséges. Az elfordulás ellen..
1 745 Ft
Nettó ár:1 374 Ft
Készletinfó: Raktáron Cikkszám: SOD-TOLDO
Feszítő elem. Egyik végén M6 jobb, a másik végén M6 bal menet található...
650 Ft
Nettó ár:512 Ft
Készletinfó: Raktáron Cikkszám: SOD-KOT-D4
 Prémium minőségű sodronykötél! Hajózástechnikában használatos. A sodrony hatalmas előnye, hogy a speciális 7x19-es finom fonásának köszönhetően, gyakorlatilag teljesen kirúgja magát a dobról való lecsévélést követően. Nem kell egyengetni, tökélesen egyenes lesz beépítés után. A külső héj..
380 Ft
Nettó ár:299 Ft
Készletinfó: Raktáron Cikkszám: SOD-TARTO-D4-L
Cső csatlakozás: 42,4mm Sodrony méret:4-6mm Sodronytartó rögzítését egy M5-ös süllyesztett fejű inbusz csavarral oldjuk meg a korlát oszlophoz (az elem kér részből áll). A sodronytartó szögét szabadon tudjuk állítani, mivel az oszlophoz képest elforgathatóvá teszi. A sodronytartó végleges helyzeté..
999 Ft
Nettó ár:787 Ft
Készletinfó: Raktáron Cikkszám: SOD-SZEM-01
Fémbe rögzíthető szemes csavar. Lyuk átmérője 8mm. Nyakrészen M5-ös menet van. Hossza 50mm...
150 Ft
Nettó ár:118 Ft
Készletinfó: Raktáron Cikkszám: SOD-VVEG-01
4mm-es sodrony rögzítésére alkalmas. A termék hossza 86mm. A rögzítésre való csap mérete 8mm-es. A sodrony rögzítéséhez roppantó szükséges. A roppantót megvásárolhatod és bérelheted is. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!FONTOS:Végezz minden esetben próba roppantást és ellenőrizd a so..
780 Ft
Nettó ár:614 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)